Video

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Za dobar posao važno je prihvatiti mnoge načine oglašavanja, a jedan od od najvažnijih je video, koji pruža potpuni doživljaj i još uvjerljivije naglašava aspekte vašeg ponude. Film je najmoćniji medij današnjice, jer integrira sliku, pokret, zvuk i naraciju, i time na jedinstven način prenosi poruku.

Nekada je produkcija i distribucija video materijala bila rezervirana samo za uži krug korisnika, jer je bila skupa. Danas, uz pomoć digitalne tehnogije i razvojem brzog i jeftinog pristupa internetu, video kao medij promocije, dostupan je svima, te je njegova distribucija jedostavna, bilo putem Vašeg weba, bloga ili internetskih društvenih mreža kao što je Facebook ili Twitter. Tražite li distribuciju informacija u vanjski svijet ili u krugu kompanije, video je danas najbolji mogući medij.

 

Različite vrste video materijala kreću se od reklama, prezentacija proizvoda, korporativnog videa, izjava za javnost, intervjua, spotova, reportaža, event materijala (manifestacija), pa do interne edukacije zaposlenika i upoznavanja potencijalnih klijenata sa Vašom kompanijom.

Mint media za potrebe produkcije video materijala koristi najmoderniju digitalnu tehnologiju, Sony CineAlta High-Definition kamere te profesionalnu filmsku rasvjetu. Postprodukcija i montaža audio i video materijala vrši se na najnaprednijem hardveru i softveru (Apple Macitosh, FinalCut Pro, Motion i Logic Studio softver).
Gotovi video materijal distribuira kao streaming sa Vašega weba ili sa servisa kao što je YouTube, zatim moguće je format pohraniti na DVD ili CD format, ili na najmoderniji USB Business Card (digitalna posjetnica sa promo materijalom Vaše tvrtke).