O nama

Mint Media je tim mladih stručnjaka sa bogatim iskustvom i znanjem iz različitih područja kao što su filmska i video produkcija, grafički dizajn, fotografija, informatika, marketing, glazba, film, kulturologija i psihologija. Željeli smo svoje znanje, entuzijazam i iskustvo prenijeti u kompaniju koja će Vama pružiti najbolja moguća dizajnerska i marketinška rješenja.

Želimo ponuditi osvježenje na tržištu multimedijalnih sadržaja, adekvatno prepoznati potrebe klijenata te ponuditi moderna i kreativna rješenja. Mi ćemo vam pomoći da se istaknete, budete jedinstveni i prepoznatljivi.
Mint media team posjeduje najviše estetske i kvalitativne kriterije koji uz pomoć najmodernije tehnologije realizira proizvod koji garantira Vaš uspjeh. 

 

Usluge

Našim klijentima nudimo široki spektar usluga koje zadovoljavaju najviše kriterije, a kao najvažniji su prepoznatljivost, orginalnost i kvaliteta. Želimo da naši klijenti zajedno s nama ostvare još veći uspjeh svoga proizvoda ili usluge, te osiguraju kompaniji prepoznatljivost u svom području. Naš cilj je da sa vama razvijamo tržište koje će biti konkurentno i u toku sa svjetskim trendovima.

Za vas nudimo razvoj identiteta tvrtke, te identificiramo eventualne nedostatke u postojećem identitetu i promociji, te ih naravno, ispravljamo.

Pogledajte naše radove.